VI. Uluslararası Türk Dili ve Edebiyatı Öğrenci Kongresi, TUDOK 2021: Bildiriler Cilt 1

İstanbul Kültür Üniversitesi

TUDOK-2021’de, Türk dili ve Türk edebiyatının tarihî veya güncel herhangi bir konusunu özgün bir şekilde ele alan bildiriler sunulur.

▪️ TUDOK-2021 (13-16 Haziran 2021), Türkiye ve yurt dışındaki üniversitelerin ilgili bölümlerinde lisans, yüksek lisans ve doktora aşamasında öğrenim gören öğrencilerin bilimsel birikimlerini uluslararası bir ortamda sunmalarını sağlamak, bunları yayımlayarak Türk Dili ve Edebiyatı sahasının her anabilim dalında sunulacak özgün araştırmaları dünya bilim kamuoyuna duyurmak, katılımcıların birbirleriyle ve alanın deneyimli hocalarıyla tanışmalarına ve görüş alış-verişlerine vesile olmak amaçlarını taşır.

Türk Dili, Türk Edebiyatı, Kongreler

6. Uluslararası Türk Dili ve Edebiyatı Kongresi Bildiriler: 13-16 Haziran 2021. İstanbul.–İstanbul: İstanbul Kültür Üniversitesi. 2022.