VII. Uluslararası Türk Dili ve Edebiyatı Öğrenci Kongresi, TUDOK 2024: Bildiriler - Kolektif (İstanbul Kültür Üniversitesi, 2024)
TUDOK-2024’te; Eski Türk Edebiyatı, Yeni Türk Edebiyatı, Türk Dili, Türk Halk Edebiyatı ve Halk Bilimi anabilim dallarıyla ilgili tarihî veya güncel herhangi bir konuyu özgün bir şekilde ele alan bildiriler sunulur.
VII. International Student Congress of Turkish Language and Literature, TUDOK 2024: Proceedings
TUDOK-2024, Türkiye ve yurt dışındaki üniversitelerin ilgili bölümlerinde lisans, yüksek lisans ve doktora aşamasında öğrenim gören öğrencilerin bilimsel birikimlerini uluslararası bir ortamda sunmalarını sağlamak, bunları yayımlayarak Türk Dili ve Edebiyatı sahasının her anabilim dalında sunulacak özgün araştırmaları dünya bilim kamuoyuna duyurmak, katılımcıların birbirleriyle ve alanın deneyimli hocalarıyla tanışmalarına ve görüş alış-verişlerine vesile olmak amaçlarını taşır.
Keywords: Türk Dili; Türk Edebiyatı; Kongreler