Üniversitelerin adaylar tarafından tercih edilme desenlerini veri madenciliği yöntemleri ile belirleyen bir model önerisi - Ataseven, Sinan (İstanbul Kültür Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Matematik Bilgisayar Anabilim Dalı, 2008)
Bu çalışmada, üniversite adaylarının tercihlerini belirleyen desenlerin veri madenciliği yöntemleri kullanılarak geliştirilen model önerileri ve uygulamaları sunulmuştur.

This work presents model suggestions and applications developed by data mining methods, which defines patterns of university student candidates preferences.
A model suggestion for determining university candidades? preferences using data mining techniques
Keywords: Matematik; mathematics