Şile Demirtaş Paşa İlkokulu restorasyon ve yeniden kullanım projesi - Bakan, Yasemin (İstanbul Kültür Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Mimarlık Anabilim Dalı / Rölöve-Restorasyon Bilim Dalı, 2014)
BU ÇALIŞMADA, İSTANBUL İLİ, ŞİLE İLÇESİ, HACI KASIM MAHALLESİ, 5 PAFTA, 136 ADA, 1 PARSEL ÜZERİNDE YER ALAN DEMİRTAŞ PAŞA İLKOKULU'NUN GÜNÜMÜZDEKİ DURUMUNUN BELGELENMESİ, TARİHSEL GELİŞİM SÜRECİNİN İNCELENMESİ VE YAPININ KORUNMASINA YÖNELİK RESTORASYON PROJESİNİN HAZIRLANARAK, YAPININ GELECEK KUŞAKLARA AKTARILMASININ, YÖNTEMLERİNİN ORTAYA KONMASI HEDEFLENMİŞTİR.

IN THIS STUDY, IT WAS AIMED TO DOCUMENT CURRENT CONDITIONS PF DEMIRTAS PASA PRIMARY SCHOOL, LOCATED ON PARCEL 1/BLOCK 136 IN HACI KASIM NEIGHBORHOOD, SILE, ISTANBUL, STUDY ITS CHANGES THROUGH TIME AND DEVELOP A RESTORATION PROJECT AND PROPER METHODS FOR THE CONSERVATION OF THE BUILDING FOR FUTURE GENERATIONS.
Sile Demirtas Pasa Primary School restoration project
Keywords: Mimarlık; Architecture