Bulgaristan'daki Türk Yatırımları - Öztürk, Serdar; Gövdere, Bekir (İstanbul Kültür Üniversitesi Yayınları, 2003)
Türk yatırımcılarının yurt dışı yatırımlarında belirgin bir artış vardır. Bu çalışma, Bulgaristan'daki Türk yatırımlarını incelemektedir. Bu araştırma Sofya'da yapılmıştır. Araştırma sonucuna göre, Bulgaristan'daki Türk yatırımları yüksek seviyelerde değildir. There is an important increase in abroad investments of Turkish investors. This study, examine Turkish investments in Bulgaria. This research made in Sofia. according to the result of research, there is not high levels of Turkish investments in Bulgaria.
Keywords: Yurt dışı yatırımlar; Türk yatırımları; Üretim maliyetleri; Overseas investments; Production costs; Turkish investments