Danıştay Altıncı Dairesi’nin 2014/7272 Esas Sayılı ve 28.10.2014 Tarihli Yürütmeyi Durdurma Kararı Işığında - BİLGİN, SAKİNE NİLÜFER (Seçkin Yayıncılık, 2015)
Yürütmenin durdurulması istemli iptal davasında idari yargı yerince yü- rütmeyi durdurma kararı verilmesi durumunda yürütmeyi durdurma kararının uygulan- ması hukuk devletinde büyük önem taşımaktadır.