Ormanların idare hukuku açısından korunması - Bilgin, Sakine Nilüfer (İstanbul Kültür Üniversitesi / Sosyal Bilimler Enstitüsü / Hukuk Anabilim Dalı, 2008)
Tez çalışmasında amacımız, idare hukukunda çevre konusunun gittikçe önem kazanmasıyla, doğal kaynaklarımızdan biri olan ormanların korunmasına ilişkin hukuksal düzenlemelere idare hukuku açısından bakmak ve ormanların kamu malları arasındaki yeri doğrultusunda konuyu kamu hukuku açısından incelemektir.
Keywords: Hukuk; Law