Çatı Aralarının Kullanıma Kazandırılması - (:unkn) unknown (My University, 2015)
Hem biçimlerinin hem de işlevlerinin potansiyelini değerlendirmemiz gereken önemli yapı elemanlarından çatıların, yapının dış mekânı kadar iç mekânına da etki edebileceği gözden kaçırılmaması gereken bir konu. Çatı aralarının ışık ve havalandırma konusundaki avantajlarına dikkat çeken yazarlar, yüksek olan arsa ve yapı üretim maliyetlerinin verimli kullanılması adına yapı kalitesini de yükseltebilecek çatı arasındaki hacimlerin kullanıma kazandırılmasının yaygınlaşması gerektiğini belirtiyorlar.
Keywords: Konut; Mimari; Dwelling House; Architecture