Klan Oyunları Temelli Üretim Yapısının Tsurumı Genişlemesi Ve Bulanık Shapley Değerleri - Beşer, Murat (İstanbul Kültür Üniversitesi / İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi / İktisat Bölümü, 2014)
Bu çalışmada gerek esnek üretim süreçleri gerek kısmi firma ortaklıklarında ortaya çıkan gelirin en adil paylaşımı sorunu Tsurumi genişleme formunda tanımlı bulanık kalan oyunları temelli incelenmiş, bulanık Shapley değerlerinin gösterimi psödoBoolean fonksiyonlarının Lovasz genişlemesi formunda ifade edilmiştir.
Keywords: Choquet İntegrali; Bulanık Klan Oyunları; Lovasz Genişlemesi; Tsurumi Genişlemesi; Bulanık Shapley Değeri