Doğu’nun Uzun Hikâyesi: Türk Edebiyatında Mesnevî (Kitap İncelemesi) - COŞKUN, HARUN (Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 2020)
Kartal, Ahmet (2018). Doğu'nun Uzun Hikâyesi: Türk Edebiyatında Mesnevî. İstanbul: Doğu Kütüphanesi.