Yalınkat ve p-Valent Fonksiyonların Bazı Özellikleri - KARAHÜSEYİN, ZELİHA (İstanbul Kültür Üniversitesi, 2024)
Yalınkat fonksiyonlar teorisi, kompleks analiz üzerindeki en ilgi çeken konulardan biridir. Bu tez kapsamında öncelikle analitik yalınkat fonksiyonlar ve bazı alt sınıfları verilmiştir. Daha sonra p-valent fonksiyonların özellikleri verilerek bu fonksiyon sınıfının bazı özel durumları incelenmiştir. Ardından yalınkat olma koşulları verilip daha sonra A sınıfının belli alt sınıfları tanıtılarak bu sınıflara ait olma koşulları verilmiştir.
Some Properties Of Univalent And p-Valent Functions
Doktora tezi.
Keywords: Analitik Fonksiyon; p-valent Fonksiyon