Türk sinemasında büyü kavramının temsil ve büyü filminin görüntü göstergelerinin çözümlemesi - Şimşek, Gizem (İstanbul Kültür Üniversitesi / Sosyal Bilimler Enstitüsü / İletişim Tasarımı Anabilim Dalı, 2008)
“Türk Sineması’nda Büyü Kavramının Temsili ve Büyü Filminin Görüntü Göstergelerinin Çözümlemesi” adlı tezimizde amacımız; 2004 yılında yönetmen Orhan Oğuz tarafından çekilen “Büyü” adlı film örnek alınarak “büyü” kavramını görsel göstergebilimsel bilim alanında tümdengelim yöntemiyle incelemektir.
Keywords: İletişim Bilimleri; Communication Sciences