Tamamlayıcısı Bir Q Grubu Olan Frobenius Gruplarının Sınıflandırılması - Öztürk İşleklel, Didem (İstanbul Kültür Üniversitesi Yayınları, 2004)
Bu çalışmada, tamamlayıcısı bir Q-grubu olan Frobenius gruplan, Sylow 2-alt grupları yardımıyla, sınıflandırılmıştır.

In this paper, Frobenius groups the complements of which are Q-groups are investigated w th the help of Sylow 2-groups Z, or Q8.
Keywords: frobenius groups; frobenius grupları; Q grupları; Q-groups