Türk, Alman ve İtalyan Ceza Hukuklarında Sünnet - Özaydın, Özdem; Sırma, Özge; Saygılar Kırıt, Yasemin F. (Seçkin Yayıncılık, 2013)
Sünnet Uygulması daima hukuki açıdan sorgulanmıştır.Bu konuda bazı ülkeler herhangi bir yasal düzenlememe yapmama yolunu seçmişken; bazı ülkelerkonuyla ilgili özel yasal düzenlemelere yer vermiştir.
Circumcision in Turkish German and Italian Criminal Law
Keywords: Sünnet; Alman hukuku; İtalyan hukuku; İslam; Yahudilik; Circumcision; German Law; Italian Law; İslam; Judaism