CORS-TR sisteminin ulaşım hizmetlerinde kullanımı - Bülbül, Ahmet (İstanbul Kültür Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / İnşaat Mühendisliği Anabilim Dalı / Geomatik Mühendisliği Bilim Dalı, 2011)
Cors-Tr (Sürekli Gözlem Yapan Referans İstasyonları -Türkiye)Sisteminin, Tüm Ulaşım Hizmetlerinde ve Özellikle İstanbul İli Ulaşımında Kullanımı
Keywords: inşaat mühendisliği; geomatik; civil engineering; geomatics