Fallstudien – Vorsatz und Fahrlässigkeit in der deutschen und türkischen Rechtsprechung - Erden Tütüncü, Efser; Seiferth, Martin (Nomos, 2014)
Bu çalışmada, özellikle olası kast ile bilinçli taksir arasındaki ayrımın yapılması bakımından söz konusu olan şartlar, biri Alman diğeri Türk Yargıtay kararı olmak üzere iki içtihat üzerinden Türk ve Alman Hukuklarındaki durum karşılaştırılmak suretiyle imcelenmiştir.
Keywords: Olası kast, Bilinçli taksir, Ceza hukuku