Küreselleşen Dünyada Farklı Sorunlar Farklı Perspektifler - Yesevi, Çağla Gül; Akgün, Mensur; Tiryaki, Sylvia (T.C İstanbul Kültür Üniversitesi Yayınları, 2014)
Kitabın amacı, bölgesel ve uluslararası politikadaki güncel eğilimleri incelemek, yeni eğilimleri tespit etmektir.
Keywords: Küreselleşme; Uluslararası Örgütler; Mülteciler; STK'laşma; Küresel Sorunlar; Seçmen Davranışı; Globalization; International Organizations; Refugees; NGOization; Global Issues; Voter Behavior