İmar Planı Değişikliğine İlişkin İdari Yargı Kararları - BİLGİN, SAKİNE NİLÜFER (Seçkin Yayıncılık, 2014)
İstemin Özeti: İstanbul 7. İdare Mahkemesinin 27.05.2009 tarihli ve E.2008/1625, K. 2009/901 sayılı kararının usul ve yasaya aykırı olduğu ileri sürülerek bozulması istenilmektedir. Savunmanın Özeti: Savunma verilmemiştir.