Now showing items 15-16 of 16

    • Toplum sağlığında gıda işletmelerindeki hijyenik tasarımın yeri 

      Ekici, Gözde; AKKAYA, Esra; Bingöl, Enver Barış (2019-12-27)
      Gıda işletmelerinde tüm süreçlerin kusursuz şekilde ilerlemesi için bir takım iş değerlendirmeleri ve tasarım esaslarına gereksinim vardır. Ekipman, proses ihtiyaçlarının belirlenmesi ve bu parametrelerin gıdaları nasıl ...
    • Üniversitesi öğrencilerinin kafein tüketiminin değerlendirilmesi 

      Cin, Pelin; Batar, Nazlı; Güçlü, Duygu (2019-10-10)
      Amaç: Bu çalışma üniversite öğrencilerinin beslenme alışkanlıkları, antropometrik ölçümleri ve günlük ortalama kafein alimim değerlendirmek amacıyla planlanmıştır. Yöntem: Çalışma İstanbul Kültür Üniversitesi Sağlık ...