• Home
  • About
  • Policies
  • Contact
    • Türkçe
    • English
  • English 
    • Türkçe
    • English
  • Login
Advanced Search
Search 
  •   Home
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi / Faculty of Health Sciences
  • Beslenme ve Diyetetik / Nutrition and Dietetics
  • Search
  •   Home
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi / Faculty of Health Sciences
  • Beslenme ve Diyetetik / Nutrition and Dietetics
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-3 of 3

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

The relationship between orthorexia nervosa and body composition in female students of the nutrition and dietetics department 

Agopyan, Ani; Kenger, Emre Batuhan; Kermen, Seda; Ülker, Mutlu Tuçe; Uzsoy, Mustafa Ataberk; Küçük Yetkin, Meral (Springer International Publishing, 2018-08-29)
This study was carried out to determine the relationship between orthorexia nervosa (ON) and eating disorder and body composition, class level, and place of residence in university students from the Department of Nutrition ...
Thumbnail

High hydrostatic pressure induced changes on palm stearin emulsions 

Sevdin, Sezen; Özel, Barış; Yücel, Umut; Öztop, Mecit Halil (Elsevier Sci Ltd, The Boulevard, Langford Lane, Kidlington, Oxford Ox5 1Gb, Oxon, England, 2018-07)
Emulsions are thermodynamically unstable systems formed through blending of two immiscible fluids. Recent studies have shown that High Hydrostatic Pressure (HHP) can initiate or accelerate lipid crystallization in emulsions. ...
Thumbnail

Çocuklarda Seçici Yeme ve Risk Faktörleri 

Kermen, Seda; Aktaç, Şule (2018-12-03)
Seçici yeme, çocukluk döneminde yaygın olarak görülen beslenme sorunlarından biridir. Çeşitli yeme davranışlarının bileşiminden oluşmakta olup, hem alışılmış, hem de yeni besinlerin reddedilmesi, güçlü besin tercihleri ile ...

İstanbul Kültür University

Hakkında |Politika | Kütüphane | İletişim | Send Feedback | Admin

Istanbul Kültür University, Ataköy Campus E5 Karayolu Üzeri Bakırköy 34158, İstanbul / TURKEY
Copyright © İstanbul Kültür University

Creative Commons Lisansı
IKU Institutional Repository, Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Designed by  UNIREPOS

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypeLanguageBy PublisherRightsPubmedScopusWoSThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypeLanguageBy PublisherRightsPubmedScopusWoS

My Account

Login

Discover

AuthorKermen, Seda (2)Agopyan, Ani (1)Aktaç, Şule (1)Kenger, Emre Batuhan (1)Küçük Yetkin, Meral (1)Sevdin, Sezen (1)Uzsoy, Mustafa Ataberk (1)Yücel, Umut (1)Özel, Barış (1)Öztop, Mecit Halil (1)... View MoreSubjectBehavior (1)Besin Tercihi (1)Beslenme Sorunları (1)Children (1)Dietetics (1)Dispersed Phase Crystallization (1)EAT-40 (1)Fat-Content (1)Feeding Problems (1)Food Preference (1)... View MoreDate Issued
2018 (3)
Has File(s)No (3)

İstanbul Kültür University

Hakkında |Politika | Kütüphane | İletişim | Send Feedback | Admin

Istanbul Kültür University, Ataköy Campus E5 Karayolu Üzeri Bakırköy 34158, İstanbul / TURKEY
Copyright © İstanbul Kültür University

Creative Commons Lisansı
IKU Institutional Repository, Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Designed by  UNIREPOS